HERSTELPRAKTIJK MARGRÉ KNIP

.


Mijn werkwijze

 Ik werk met boodschappen vanuit jouw onderbewustzijn. Dit doe ik door diverse therapieën met elkaar te combineren met ervaringskennis van mede-lotgenoten. Verbinding maken met jouw identiteit (ziel, kern) is mijn enige doel voor jou. Ik zet adem-, gesprekstechnieken  en (trauma)counseling in. 

Aan groepen bied ik de WRAP als zelfhulpinstrument aan. Als trainer geef ik ook hersteltrainingen zoals Werken met Eigen Ervaring. Deze bereidt mensen voor op een opleiding.

Ik zie een terugval als hernieuwde kans om te groeien. Daar waar de reguliere behandelaar stopt uit onwetendheid, ga ik door. Het resultaat is om in een nieuwe fase van herstel uit te komen. Dit op basis van jouw eigen kracht! Als coach ken ik de we. Vertrouwen en rust  van binnen uit bieden jou een fundament om écht verder te komen!


Mijn kernwaarden zijn:

  • Holistisch werken,
  • Verbondenheid
  • Kritisch zijn op wat je wilt en zelfstandig leren denken
  • Eigen identiteit ontdekken
  • Standvastig


Het doel is dat jij je realiseert dat je je manier van denken wilt gaan omzetten. Omdat het niet meer werkt. Al jaren niet. 


Wat zijn de voordelen van mijn werkwijze?

De voordelen van mijn werkwijze is het dieper  In balans brengen van lichaam en geest. Gevolg:

o Geestelijke wil kunnen beïnvloeden
o Meer lichaamsbewustzijn ontwikkelen
o Meer regie krijgen over je eigen leven
o Een bron van nieuwe kracht ervaren
o Een eigen identiteit ervaren
o Verbetering van het concentratievermogen en doelgerichtheid
o Meer vertrouwen krijgen in eigen kunnen 

Deze effecten zijn te realiseren door een mix van verschillende oefeningen. Hier vind je uiteraard meer informatie over op de website. Nog leuker is natuurlijk om het eens zelf te ervaren dan er alleen maar over te lezen. Dat kan.  

Je kunt mij mailen door middel van het contactformulier of info@herstelpraktijkmargreknip.nl