HERSTELPRAKTIJK MARGRÉ KNIP

.


Wil jij leren hoe je psychische klachten in KRACHT kunt omzetten? Dat kan!


Deze workshop helpt jou om meer grip te krijgen op je stress gerelateerde klachten. Door middel van deze training kom je in contact met je kracht. Er komt ruimte vrij in je geest waardoor je tot nieuwe inzichten kunt komen of een intense ontspanning kunt ervaren. We starten met uitleg over het effect van de ademhaling op je lichaam en je geest. Vervolgens gaan we aan de slag met drie ademhalingstechnieken:

- De volledige ademhaling
- Visualisaties tijdens de ademhaling
- Ademmeditaties

Eenvoudige tools die veel rust en ontspanning opleveren. Met blijvend resultaat!


Ga je mee op innerlijke reis, meld je dan aan voor een workshop!

Ik, Margré Knip, heb een psychiatrische aandoening waarvan ik hersteld ben. Ik werk sinds 15 jaar met ademhalingsoefeningen en houd er vanuit het diepst van mijn ziel van. Ieder moment van de dag. Ook ben ik graag bezig met ontwikkeling. Als therapeute gebruik ik mijn ervaring om anderen te helpen in hun herstel.  Over mijn diensten als ervaringsdeskundige kun je meer lezen op wat ik aanbied.

De workshops Even op Adem Komen vinden plaats bij Chi op de Boschstraat  in Breda. 


Het is belangrijk om iets aan te trekken wat je warm houdt. Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt. Riemen, brillen, horloges doe je af en harde contactlenzen mogen uit. Neem een slaapzak mee en een kussentje.

Meld je aan via het contactformulier.