HERSTELPRAKTIJK MARGRÉ KNIP

.

Quantum Light Breathe - herstelworkshop

Ik bied meditatie aan vanuit de herstelvisie. Dat wil zeggen als je last hebt van een psychische kwetsbaarheid. Dan stuur ik  je aan  op jou....niet op je diagnose.

Een geleide meditatie waarbij je een uur lang ligt in een comfortabele positie. Iedereen kan het!

Ik, Margré ben Ervaringsdeskundig Begeleider en werk met hart en ziel zelf aan eigen kwetsbaarheden. Daardoor leer ik jou  feilloos hoe jij hiermee kunt gaan.

De Quantum Light Breathe is een meditatie van de 20e eeuwse mysticus Jeru Kabbal. Deze ademmeditatie is gebaseerd op de 3000 jaar oude Indiase meditatietechniek Vipassana. Het werkt!

Uitgangspunt van de Quantum Light Breathe is dat trauma’s en spanningen worden opgeslagen in jouw lichaam. Door oppervlakkige ademhaling houd je ze vast, door diepe ademhaling kun je deze spanningen bereiken. Daardoor ontspan je en kun je leren toelaten. In vertrouwen. Zelfs diepe verlating- en bindingsangsten heb ik zelf leren loslaten.

Herken jij dat je denkt uitbehandeld te zijn in reguliere aanbod van therapie?
Ik beloof je dat er nog een heel scala aan mogelijkheden ligt!

Het doel is niet beter leren ademen, maar meer vertrouwen krijgen in jouw doen en laten. Weg van jouw denkwereld. Er is dan ook niet één manier om te ademen, tijdens dit meditatie-uur (...) ademt iedereen zo diep als hij of zij prettig vindt.

Je bent niet per sé bezig met het verwerken van trauma's. Maar in de praktijk blijkt dat lasten uit het verleden wel op een natuurlijke manier oplossen.

Dat verwerken gaat vanzelf. Ik stuur niks, als er iets komt is daar ruimte voor. Als er niks komt is het ook goed. Het mooie van de QLB Meditatie is dat je lichaam zelf regelt hoeveel je aankunt op een bepaald moment. Jij ontwikkelt je eigen innerlijke therapeut. Lees de ervaringen.

Eenvoudige tool die veel rust en ontspanning opleveren. Met blijvend resultaat!

Ga je mee op innerlijke reis, meld je dan aan voor een workshop!

De workshops van de Quatum Light Breathe  vinden plaats bij de winkel Chi op de Boschstraat  in Breda. 

Het is belangrijk om iets aan te trekken wat je warm houdt. Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt. Riemen, brillen, horloges doe je af en harde contactlenzen mogen uit. Neem een slaapzak mee en een kussentje.

Meer weten?

Neem contact op met info@herstelpraktijkmargreknip.nl