HERSTELPRAKTIJK MARGRÉ KNIP

.

Wat kan ik voor je doen? 


Geloof jij ook dat geluk en rust alleen vanuit  jezelf kan worden verwezenlijkt?  En dat iemand die voor is gegaan jou dat kan overdragen? Geloof je dat klachten, ziekte en het herstel daarvoor  aanleiding biedt? Als wegwijzer voor jouw verandering van binnenuit? Ik wil mezelf graag verbinden met mensen die geloven wat ik geloof, iemand zoals jij. Daarom ben ik gestart met mijn bedrijf 'Herstelpraktijk Margré Knip'.


Jouw eigenheid als basis

Ik wil jou ondersteunen bij ingrijpende psychologische processen om zo weer de regie te krijgen over je gevoelens, gedachten en gedrag, en je eigen wil. We werken vanuit jouw eigenheid als basis. Je diagnose is daarbij slechts ondersteunend.  Als ervaringsdeskundige ben ik een expert in de wijze waarop mensen herstellen en persoonlijke groei doormaken. In mijn werk laat ik mij inspireren door Carl Jung. Waarom heb jij wat je hebt? Wellicht weet je het antwoord, maar misschien ook niet. Ik help je het antwoord en jouw unieke doel waarvoor jij hier op aarde bent te vinden. 


Wat kun je van mij verwachten?

Ik begeleid mensen bij elke psychische kwetsbaarheid. Onderscheid maken tussen pathologie en eigen kracht is daarbij de rode draad. Jouw herstel verloopt in vier fasen. Vanuit mijn ervaring herken ik snel in welke fase jij je bevindt. Dankzij jouw aandoening kan ik ook snel jouw talenten en kwaliteiten zien. Belangrijk is dat de behandeling om JOU gaat, en niet om je aandoening. Met de juiste aanpak is iedereen in staat om psychisch veel weerbaarder te worden. Ik breng je in contact met nieuwe krachtbronnen in jezelf (empowerment).

Je kunt bij mij terecht voor o.a. gastlessen, workshops, trainingen en presentaties. De cursussen en workshops  die ik geef zijn:


Ook bied ik individuele coachingstrajecten.  

Je kunt mij benaderen voor het geven van storytelling (gastlessen) op bijvoorbeeld een hogeschool of universiteit.  Ik deel mijn kennis en ervaring graag. 


Wat wil jij bereiken?

Mijn technieken waaronder een mix van counseling, training van je mind, ademhalingsoefeningen en het werken met herstelbegrippen. Die zorgen ervoor dat je meer invloed kunt uitoefenen op je manier van denken.
 
Bij mij ben je aan het juiste adres als je:
- Je lichaam en geest diepgaand in balans wil brengen
- Geestelijke wil kunnen beïnvloeden
- Meer lichaamsbewustzijn wil ontwikkelen
- Meer regie wil krijgen over je eigen leven
- Andere manier van leven wil
- Kracht wil ervaren 
- Een eigen identiteit wil ervaren
- Verbetering van het concentratievermogen en doelgerichtheid wil
- Meer vertrouwen wil krijgen in je eigen kunnen
- Bewustzijn wil ontwikkelen


Meer weten?

Maak een afspraak door middel van het contactformulier


Leuk vinden